Er is altijd een oplossing voor uw computerprobleem.

De Personal Computer Service in Harlingen die altijd een oplossing heeft voor uw probleem.

Wij verzorgen reparaties, onderhoud, (her)installatie windows, vervangen onderdelen, wij verhelpen problemen met uw internet en digitale ontvanger.

Alle Vragen

Gelieve uw vraag categorie te selecteren

Algemene vragen met betrekking op de diensten van PC service Harlingen.

U kunt contact op nemen via ons contactformulier of een email te sturen aan info@pcserviceharlingen.nl

De prijzen vindt u in het menu onder “Prijzen” , maar deze staan ook bij onze reparatie, diensten en digitaal.

Neem contact met ons op via het contactformulier, en wij maken een afspraak met u om het probleem op te lossen. Wij geven u 

Ja u mag zelf de computer ook bij ons langs brengen, maar wij willen ook wel u computer bij u ophalen, onze ophaalservice. Neem hiervoor contact op via ons contactformulier.

Wij hebben geen winkel of zo, wij werken vanuit huis. Heeft een vraag of een probleem kunt ook via ons contactformulier bereiken om een afspraak te maken.

Wij werken voornamelijk in de namiddag en avonduren. Overdag zijn wij ons nog verder aan het bekwamen in de ICT.

Wat als Windows niet meer (goed) werkt?

Voedingskabel niet aangesloten, Stekker los op het Moederbord, of de voeding is stuk. Als de stekker wel goed zit, maar hij start niet op, neem contact met ons op.

Boot sector beschadigd, kabel van de aansluiting van de harde schijf werkt niet meer goed, of de harde schijf is stuk. Neem hiervoor contact met ons op.

Geheugen van de computer is stuk, of een ander onderdeel. Bel PC service Harlingen en wij komen langs

Overige computer problemen.

Waarschijnlijk werkt een koeler niet meer goed. Dit kan zijn door slijtage of door stof. Laat een computer APK doen om al het stof te verwijderen en te kijken op defect of slecht werkende koeling. APK voor slechts € 35,--.

Waarschijnlijk is de Cmos batterij leeg. Deze houd de tijd en datum vast voor windows. Bel of maak een afspraak met ons zodat wij dit kunnen oplossen voor u.

Koelpasta van de processor is uitgehard, het systeem is gestopt om verdere schade te voorkomen. Laat door ons een computer diagnose doen. Wij geven u een prijsopgave op maat voor de reparatie.

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Laat door ons een computer APK doen, en wij maken uw computer van binnen schoon en frissen Windows ook op. Computer heeft een virus of malware.

Muis defect, of de computer heeft teveel programma’s openstaan waardoor het geheugen vol is.

De kabel naar de computer zit los. Misschien is het modem vastgelopen. Haal de stekker 1 minuut uit het stopcontact en probeer het later weer. Is het probleem dan nog niet opgelost neem dan contact met ons op.

Problemen als er een virus of malware op de computer staat.

Scan uw computer met een antivirus software. Door een virus of malware kan uw computer ook trager worden

Installeer een goed antivirus programma. Wij kunnen u adviseren over een goed antivirussoftware en ook eventueel voor u installeren. Klik en download geen bestanden vanuit de mail waarvan u de herkomst niet weet.

Een Hoax is een grapje. Vaak een aankondiging over een niet bestaand virus. Een Hoax is niet schadelijk voor uw computer. Stuur een Hoax niet door aan vrienden of bekenden. Verwijder het bericht en zoek bij een gerenommeerd antivirusbedrijf (Symantec) naar informatie

Een virus kan uw computer gebruiken voor het doorsturen van spammail, belangrijke gegevens van u uitlezen, of zelf de gehele harde schijf wissen.

Als je een email bericht niet vertrouwd, of je kent de afzender niet.? Open dit bericht niet maar scan het met een antivirus programma.