Er is altijd een oplossing voor uw computerprobleem.

Als de kosten meer zijn dan € 50,-- nemen wij contact met u op!

Spoedkosten € 35,--

Wat is thuis service van PC Service Harlingen?
Werkt plotseling de computer niet meer? Wilt u graag een onderhoudsbeurt (APK) laten uitvoeren? Heeft een computeronderdeel die geïnstalleerd moet worden? Wilt u graag een diagnose laten stellen van uw computer? Werkt plotseling uw printer niet meer? Ook voor andere computer en printer problemen kunnen wij u thuis helpen.

Pc Service Harlingen kan hiervoor bij u langskomen tegen een kleine vergoeding. Bij bekijken of wij het computerprobleem bij u thuis kunnen oplossen, zodat u uw computer niet een hele tijd kwijt bent. Indien het niet mogelijk is voor ons om uw computer bij u thuis te repareren zullen wij genoodzaakt zijn om deze mee te nemen. Maar er is dan wel een mogelijkheid om een leen computer, tegen een kleine borg, te krijgen, zodat u niet zonder zit.

Thuis Service
10
Komen bij u thuis
Eventueel een leen computer
Geen voorrijkosten
Direct een offerte
Beschikbaar bij alle reparaties/diensten

PC Service Harlingen

PC Service Harlingen:

Een initiatief van 

Jeroen Dijkstra

Gediplomeerde ICT'er

Telefoon 06 646557304

var _paq = _paq || []; _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.tangsoodojks.nl/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '6']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();