Er is altijd een oplossing voor uw computerprobleem.

Nieuw bij ons is Hulp Op Afstand.

PCserviceharlingen biedt ondersteuning op afstand, als dat nodig is. Het is niet altijd noodzakelijk om langs te komen om een computer probleem op te lossen, of om een nieuw programma te installeren.

Het is vaak ook handiger, vooral als het een spoed probleem is, om via ondersteuning op afstand hulp te kunnen bieden, er hoeft dan namelijk niet een afspraak gemaakt te worden. Bij vervanging van computeronderdelen moeten wij wel langskomen en wordt hiervoor een afspraak gemaakt.

Ondersteuning op afstand betekend dat wij de computer overnemen en vanuit onze locatie een programma installeren of een probleem oplossen met uw computer of laptop.

Dit doen wij d.m.v. een programma die u om de computer of laptop moet installeren. Dit programma is vrij te gebruiken.

Hulp op afstand
10 -15
Prijs per 30 minuten
Zonder afspraak bij u thuis
Directe service
Veilige verbinding
U kunt mee kijken wat wij doen
Hulp op afstand

In een paar gemakkelijke stappen!

- U vult onderstaand formulier in voor uw gegevens, zodat wij een factuur per mail kunnen sturen voor onze hulp op afstand. Bent u al klant bij ons, is dit niet nodig.


- Klik hier voor het programma teamviewer Quick Support om te downloaden. 
- Programma wordt automatisch gedownload.  Gebruikt u Google Chrome, dan komt het programma onderin te staan en kunt u hierop dubbel klikken om het programma te installeren. Bij Internet Explorer en bij Microsoft Edge kunt bij het downloaden klikken op “uitvoeren” en het programma wordt automatisch geïnstalleerd.
- Daarna wordt het programma automatisch opgestart. U hier verder niets te doen.
- Links in het programma onder “afstandsbediening toestaan” staat “uw ID en Wachtwoord”. Deze hebben wij nodig van u om toegang te krijgen.
- Wij maken verbinding met uw computer of laptop en kunnen uw scherm zien, en de muis en toetsenbord bedienen om het probleem of software te installeren.

Kosten voor hulp op afstand met teamviewer is per 30 minuten € 10.--.Wij ronden af naar 30 minuten, ongeacht hoelang wij bezig zijn geweest. Dit tarief geld tot ’s avonds 20:00 uur. Hierna worden de kosten per 30 minuten € 15,--

Voordelen voor u voor hulp op afstand.:
- Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden bij u thuis of op het bedrijf.
- Wij kunnen u in de meeste gevallen direct van dienst zijn.
- Veilige verbinding, er hoeft verder niets te gebeuren om verbinding te krijgen
- Bij het afsluiten van hulp op afstand, is het ID en wachtwoord ongeldig, en kunnen wij niet meer in uw systeem komen.
- U kunt mee kijken wat er op uw systeem gebeurt.